8 Mayıs 2012 Salı

Facebook Onay Kodu Gelmiyor (Çözüm)

Birden çok facebook hesabına sahip olan ve fake facebook hesabı kasan kişileri durdurmak için facebook yeni bir güvenlik uygulamasını hayata geçirdi. Eğer birden fazla facebook hesabınız varsa veya fake (sahte) facebook hesabı kasıp satıyorsanız facebook hesabınızla giriş yaptığınız zaman "Onay Kodu" sayfası ile karşı karşıya kalabilir ve zor anlar yaşayabilirsiniz. Açılan onay kodu sayfasında "xxxxx" nolu hattınıza Onay Kodu gönderildiği yazıyor ve onay kodunu sayfadaki boş alana yazıp "Devam" butonuna tıklayarak güvenlik sayfanızı aşmanız isteniyor.

Fakat sistem hiçte göründüğü gibi değil bu sayfa ile karşılaşan kişilerin telefonlarına onay kodu gelmiyor onay kodu gelmediği için güvenlik sayfasını aşamıyorsunuz. Hesabınızı kullanıma açık bir bir vaziyete getirebilmeniz için Facebook Destek Ekibi ile görüşmeniz ve sizden istenen kimlik fotokopisi, sürücü ehliyeti, pasaport, okul iş kimliği, elektrik, su faturası, doğum belgesi, kredi kartı, kütüphane kartı gibi bilgileri facebook destek ekibine göndermeniz gerekiyor. Bu bilgileri göndermediğiniz taktirde hesabınıza giriş yapamıyorsunuz, giriş yaptığınız zaman yine aynı şekilde aşağıdaki resimdeki gibi bir Onay Kodu sayfası ile karşılaşıyorsunuz.

Facebook Onay Kodu Gelmiyor (Çözüm)

Etiketler: Facebook onay kodu gelmiyor, facebook giriş sorunu, facebook giriş sayfası, facebook giriş kodu, facebook onay kodu sorunu, facebook onay kodu gelmiyor (çözüm), facebook güvenlik, facebook girişte onay kodu, facebook sorunları

Makale Yazarı: Serkan Balcı
Konu: Facebook Onay Kodu Gelmiyor (Çözüm)

4 yorum:

  1. şifre girdiğim halde açılmıyor

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten facebook girişi yapmak istiyorsanız bence engüzel site www.facegiris.net
    Mutlaka ziyaret edin ve facebooka girmek için gerekli tüm bilgileri ve facebook abone edinme gibi tüm gizli bilgileri bu sitede bulabilirsiniz. Facebook a girmeden önce www.facegiris.net e girerek facebook a gimrnin tüm püf noktalarını, konunun uzmanlarından dinleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil